De Oostenrijksegids

Waidring Steinplatte

Waidring-Steinplatte ligt in Tirol. Het maakt onderdeel uit van het gebied Pillerseetal. Het Waidring Steinplatte skigebied kent verscheidene afdalingen, het merendeel daarvan is blauw of rood. Er is slechts één zwarte piste in het gebied. Voor snowboarders is een afzonderlijke piste met een halfpipe. Het skigebied Steinplatte heeft geen rechtstreekse (ski-)verbinding met de andere gebieden in het Pillerseetal. Het skigebied is vanuit Waidring met een gondel te bereiken. Afdalen tot in het al is echter niet mogelijk, men moet altijd met de gondel terug naar het dal. Het staat bekend als een familie vriendelijk skigebied. Aan de pistes zijn leuke restaurants te vinden. Mocht het nodig zijn dan kan het Skigebied voor de volle 100% kunstmatig besneeuwd worden. Dorpen in de regio St Johan in Tirol, Fieberbrunn, Hochfilzenn, St. Jakob in Haus, St. Ulrich am Pillersee. Skigebieden in de regio Fieberbrunn-Streuböden en Pillersee-Buchensteinwand.

Informatie Waidring-Steinplatte

Aantal inwoners : 2.000
Aantal gastenbedden : 2.000
Aantal skihütten : 4
Aantal discotheken : 2
Aantal bars-cafés: 1
Afstand Utrecht : 915 km
Afstand snelweg : 40 km
Afstand luchthaven : 55 km Salzburg W.A. Mozart
Hoogte Dorp : 780 meter
Max. hoogte skigebied : 1.900 meter
Sneeuwkanonnen : 80
Telefoon : +43(0)5353 5330 0
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./
Homepage : www.steinplatte.co.at

 

 
Buchensteinwand
10
9
3
5
2
0
0
0
Fieberbrunn
12
21
2
3
4
4
0
0
Waidring-Steinplatte
16
17
2
0
7
1
0
0

Pistekaart Waidring-Steinplatte

Het skigebied kent verscheidene afdalingen, het merendeel daarvan is blauw of rood. Er is slechts één zwarte piste in het gebied. Voor snowboarders is een afzonderlijke piste met een halfpipe.

 

 

 

 

Skipasprijzen Waidring-Steinplatte

Skipas Waidring-Steinplatte 2019Skipas Waidring-Steinplatte
De prijzen van de skipassen zijn gebaseerd op het hoogseizoen. Buiten het hoogseizoen hanteert men andere prijzen. In sommige gevallen geeft men korting op vertoon van een gastenkaart of heeft men aanbiedingen.