De Oostenrijksegids

Gargellen

Gargellen ligt in het zuiden van Vorarlberg in de Montafon. Gargellen is een klein dorpje dat vroeger alleen in de zomer werd bewoond. Nu is Gargellen een hotelnederzetting geworden. De oude kern van het uiterst sfeervolle dorp Gargellen is klein. De Gargellen is het hoogst gelegen dorp in het Montafongebied. Het eigen skigebied is klein, maar sneeuwzeker. Beroemd is de Madrisa-Rundtour waarbij je de Zwitserse grens op twee plaatsen passeert en halverwege kunt doorsteken naar het Zwitserse Klosters. De après-ski is beperkt tot een feesttent en enkele cafés in de hotels. Er is een gratis skibusverbinding die in tien minuten de onbegrensde mogelijkheden van het Montafongebied bereikt. Vergeleken met andere plaatsen in de regio is Gargellen rustig te noemen, behalve in het weekend. Het gebied is ook ideaal voor bergbeklimmers en wandelaars.

 

Informatie Gargellen

Aantal inwoners : 120  
Aantal gastenbedden : 575
Aantal restaurants : 5
Aantal skihütten : 5
Aantal discotheken : 4
Aantal bars-cafés: 12
Afstand Utrecht : 866 km
Afstand snelweg : 25 km
Afstand luchthaven : 120 km Friedrichshafen
Hoogte Dorp: 1.423 meter
Max hoogte skigebied : 2.330 meter
Sneeuwkanonnen : 85
Telefoon : +43 5557 6303
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Homepage : www.gargellen.at

 

 
Gargellen
31
8
2
4
3
1
0
0

 

Pistekaart Gargellen

In het skigebied Gargellen – Schafbergbahnen en Montafon liggen zeer goed geprepareerde afdalingen. De indrukwekkende bergen hebben brede en gevarieerde pistes met makkelijk te bereiken Tiefschnee hellingen. In dit gebied kan men "skien tot aan de voordeur". De Montafon-skipas geldt niet alleen in ‘’Silvretta Nova’’, maar ook in Gargellen.

 

Skipasprijzen Gargellen

Skipasprijzen Gargellen 2019Skipas Gargellen 
De prijzen van de skipassen zijn gebaseerd op het hoogseizoen. Buiten het hoogseizoen hanteert men andere prijzen. In sommige gevallen geeft men korting op vertoon van een gastenkaart of heeft men aanbiedingen.